Om os

Mobilordre A/S er et udviklingshus, som har lavet sit eget tidsregistreringssystem. MobilOrdre er baseret på en smartphone app til medarbejderen i marken, et administrativt website og en bagvedliggende motor til økonomidelen.

Vores Værdier

Hos Mobilordre er vi en gruppe af dedikerede mennesker, der hver dag gør alt, hvad vi kan for at levere det absolut bedste resultat. Det er vores hensigt at bevise, at det er den menneskelige faktor, der er udslagsgivende i samarbejdet med og serviceringen af kunder. Det opnår vi ganske enkelt ved at have dygtige og engagerede medarbejdere, der brænder for det, de laver.

Vores Drøm

Vi ved, at Mobilordre er et produkt, der er skabt til fremtiden. Fremtidens timeregistrering kommer uundgåeligt til at ske elektronisk via smartphones, tablets og brugervenlige webløsninger som Webportalen til MobilOrdre. Der er ingen argumenter tilbage for at benytte en opslidende manuel tidsregistrering, som hverken medarbejdere eller arbejdsgivere ønsker.

“Vores mission er at hjælpe virksomheder til at opnå de indlysende fordele elektronisk tidsregistrering via Mobilordre giver.”

Vores Historie

Mobilordre er startet i 2014 med udgangspunkt i at hjælpe eksisterende kunder med at håndtere deres behov for tidsregistrering. I 2015 havde vi vores første version klar, som langt hen af vejen løste de ønskede opgaver for vores kunder.

I 2017 kom vores næste store release, hvor vi helt redesignede Mobilordre med fokus på at systemet skulle være nemmere at arbejde med, enklere og mere intuitivt at forstå ..