Fremtidens nemmeste digitale løsning til materiale registrering

MobilOrdre bliver din mobile arbejdsseddel. Med et favorit varekartotek slipper du for lange søgninger. Se favoritvarerne som en slags hurtig-numre, hvor du nemt finder de varer frem, der er nødvendige for lige præcis din opgave.

Hurtig materiale registrering i marken direkte på opgaven giver lettere administrationstid, og I undgår for besværet med at skal have tilføjet de rette varer til fakturaen.

Nemmere materialeregistrering finder du ikke – den nemmeste på markedet

Det bliver ikke nemmere at tilføje varer til opgaven, om det så er gennem favorit varekartoteket eller det er ved at scanne dem ind på opgaven.

 

Scan din vare ind på opgaven

Når du har varen i hånden, tager du mobilens kamera og bruger det som en scanner. På den måde har du registreret varen direkte på opgaven.

Registrér en vare gennem de unikke favorit varer

Glem alt om at søge din vare frem fra et kartotek på over flere tusinde varer. Med et favorit varekartotek kan du nemt finde de varer frem, der er nødvendige for lige præcis din opgave. Se dem som en slags hurtig-numre. Kontoret har nemlig mulighed for at lave uendelige favorit varekartoteker, og på den måde tilpasse de varer, som passer til en given opgave eller område. Nemmere bliver det ikke.

Registrér en justerbar vare

En justerbar vare er en manuel indtastet vare med mulighed for at tilføje en beskrivelse og en pris for så at registrere varen på opgaven. Har du behov for at tilføje en diverse vare i marken, er det derfor muligt at tilføje en justerbar vare.

Prøv MobilOrdre Gratis i 30 dage

Alt er samlet ét sted – i MobilOrdre platformen

Når en opgave er klar til fakturering, er der ingen ekstra administrationstid, fordi alt er registreret direkte på opgaven – alle materialer, alt tid, alt dokumentation og alt kvalitetssikring.

 

Vores mission er at lave den nemmeste platform til dig!

Vi vil være den nemmeste mobile platform! Derfor arbejder vi altid på at finde frem til den nemmeste løsning for de forskellige funktioner i MobilOrdre, og vi lytter meget til jeres behov, som kunder.