Fremtidens nemmeste digitale løsning til dokumentation på en opgave

Med MolbilOrdre kan du gemme alt dokumentation direkte på sagen. Når fakturaen skal sendes til kunden, vedhæfter du nemt den tilhørende dokumentation.

Tag billeder af korrekt udført arbejde eller eventuelle fejl/skader til dokumentation direkte i MobilOrdre appen, og på den måde er dokumentationen gemt direkte på sagen. Ikke flere mails til dig selv med billeder eller anden dokumentation, der skal kobles til en bestemt sag. Det er tidsparende ordrehåndtering.

Bedre dokumentation finder du ikke – den nemmeste løsning på markedet

Tag billeder direkte fra din mobile enhed af korrekt udført arbejde eller eventuelle fejl/skader til dokumentation. Fordi alt dokumentationen er gemt på sagen kan du nemt vedhæfte det, når fakturaen skal sendes til kunden. Det er tidsparende ordre håndtering.

Gem dokumentation direkte på opgaven, sagen eller kunden

Alt dokumentation kan gemmes på enten opgaven, sagen eller kunden. Fx hvis du står med en manual på et produkt, kan den gennem på sagen, sådan at de opgaver der er koblet på sagen alle kan tilgå den givne manual. Hvis du fx har en plantegning af et hus, kan den gemmes på kunden, sådan at hver gang der skal laves en opgave hos den kunde, kan plantegningen tilgås. Eller hvis du står i marken og skal bruge et billede til dokumentation, kan du gemme det billede på opgaven.

Gå digitalt og drop alt papir arbejdet

Hvorfor ikke gå digitalt? Slut med arbejdssedler, timesedler og andet dokumentation ved siden af. Det hele er samlet i MobilOrdre. Digitalisér dit arbejde i dag, og vælg fremtidens nemmeste digitale løsning til ordrehåndtering.

Nem og hurtig dokumenteret kvalitetssikring i marken

Sørg for dokumenteret kvalitetssikring og kør de tjeklister igennem, der er gemt på opgaven inden du forlader kundens adresse. Aldrig har det været lettere at sørge for kvalitetssikring, fordi tjeklisterne nemt opsættes i portalen, og løses i marken fx med et simpelt klik på en “ja/nej”-funktion. Det kalder vi hurtig kvalitetssikring.

Prøv MobilOrdre gratis i 30 dage

Alt er samlet ét sted – i MobilOrdre platformen

Når en opgave er klar til fakturering, er der ingen ekstra administrationstid, fordi alt er registreret direkte på opgaven – alle materialer, alt tid, alt dokumentation og alt kvalitetssikring.

Vores mission er at lave den nemmeste platform til dig!

Vi vil være den nemmeste mobile platform! Derfor arbejder vi altid på at finde frem til den nemmeste løsning for de forskellige funktioner i MobilOrdre, og vi lytter meget til jeres behov, som kunder.

De funktioner er på vej i MobilOrdre

Vi opdaterer hele tiden MobilOrdre, fordi platformen skal være den nemmeste digitale løsning til ordre håndtering på markedet.

Nyt service modul >> kommer snart…

Der har været stor efterspørgsel efter et servicemodul til styring af serviceopgaver og håndtering af service kontrakter fra MobilOrdre app’en. Så det er vi gået igang med at lave til jer.

Nyt tilbuds modul skal gøre det nemmere >> kommer snart…

Det skal være nemmere at lave tilbuds arbejde fra MobilOrdre portalen, så det er selvfølgelig også sat i støbeskeen.