Combikøl ApS

Hos Combikøl bliver MobilOrdre brugt, som en hel central del af den daglige drift og ordreplanlægning.

 

“MobilOrdre har givet os en meget nemmere hverdag i forhold til vores planlægning.”

Morten Toft, Indehaver Combikøl ApS

 

Med fokus på en mere effektiv hverdag og planlægning af vores montører var MobilOrdre det helt rigtige system for os. Vi bruger væsentlig mindre tid på selve planlægningen af montørerne og deres opgaver, der til tider kan være lidt af et puslespil. MobilOrdres kalenderoversigt gør det super nemt at fastholde overblikket i selve planlægningen.

“Vores tid på planlægningen af montørerne er jo nærmest halveret.”

Med mobilOrdre har vi fået et overskueligt overblik og kan let se, hvornår opgaverne er klar til fakturering.

 

Alt kører på mobilen

I gamle dage havde vi tjeklisterne på papir, som derefter skulle føres ind på computeren. Nu laver montørerne dem bare på telefonen direkte MobilOrdre app’en. På den måde er tjeklisterne med det samme klar til, at vi kan sende dem med fakturaen.

“Alt kører på mobilen nu, det er så nemt.”

Combikøl er især glade for funktionen favoritvarer: “Nogle gange har vi 10 variationer af den samme vare, så går jeg ind og bestemmer hvilke varer, der skal bruges i de forskellige situationer, netop gennem favoritvare kartoteket.” Lyder det fra Henning Bentsen, indehaver Combikøl ApS.

 

Billeddokumentation gemt direkte på sagen og kunden

Derudover hjælper det jo kun, at vi nu også kan lave billeddokumentation i samme system. Billeddokumentation er en vigtig del af opgaven. Det er sådan vi sikrer vores arbejde, inden vi forlader kunden. Dokumentationesker direkte i MobilOrdre app’en og er dermed koblet direkte på sagen med det samme. På den måde undgår vi, at vores vigtige dokumentation er spredt ud på forskellige medarbejdere, som vi så senere skal have fundet og samlet, når dokumentationen faktisk skal bruges.
Det sparer tid og giver ro i maven, at vi altid nemt og hurtigt kan finde dokumentationen på de specifikke opgaver.

Vi dokumenterer nemt opgaven i MobilOrdre app’en og giver dermed kunden et visuelt overblik over, hvad vi har lavet. Derudover bruger vi det også til at dokumentere de forskellige maskiner og deres nummereringer ude hos kunden.

 

Hvem er Combikøl ApS:

Combikøl ApS er et autoriseret kølefirma mere end 25 års erfaring inden for salg, service, rådgivning og projektering af køle- og frostanlæg, varmepumper mm. Sammen med vores erfarne og specialuddannede køleteknikere er vi klar til at løse opgaven for dig!

Combikøl er ISO 9001 certificeret, så med en serviceaftale med Combikøl får du tilgodeset lovkrav om tilsyn, ligesom det kan spare dig for bekymringer om utilsigtet driftstop.

Læs mere på: https://combikol.dk