VVS Nord

Mobilordre har givet os styr på ugesedler, materialer og fakturering og det er blevet ret nemt rent elektronisk at finde dokumentationen, når der er audit. Dokumentationen kan nemt søges frem på kunden, med billede og tjekliste for hvordan opgaven er løst.

Direktør, Søren Rantov

Stigende krav til dokumentation, både fra myndigheder og kunder, gav store administrative udfordringer.

Hos VVS Nord ApS gjorde stigende krav til billeddokumentation og lovpligtige servicerapporter hverdagen meget besværlig med meget administration. Det gav spildtid både på kontoret og for montørerne i marken.

Alt for mange ressourcer blev brugt på at håndtere papirbaserede servicerapporter, der blev udfyldt i hånden og sendt med post til kontoret, hvor de blev indtastet manuelt inden fakturering. Medarbejderne på kontoret og i marken havde store bunker af papir og brugte en masse tid på at omdele, skrive, behandle og arkivere rapporter.

Løsningen på alle problemstillingerne blev Mobilordre. “Mobilordre har givet os styr på ugesedler, materialer og fakturering og det er blevet ret nemt rent elektronisk at finde dokumentationen, når der er audit. Dokumentationen kan nemt søges frem på kunden, med billede og tjekliste for hvordan opgaven er løst.” Kvalitetssikringen er blevet en leg.

“At vi så udover får effektiviseret planlægningsprocessen på kontoret og forbedret likviditeten via hurtigere fakturering gør jo ikke noget.”

Webportalen til Mobilordre, hvor planlægningen foretages, er et fantastisk værktøj, som giver mig det overblik jeg gerne vil have over mine medarbejdere og de opgaver, de er ude på.

 

Firma præsentation

VVS Nord ApS er en vvs-virksomhed med mange års erfaring i faget. Vi er en lille virksomhed, der gennem årene har løst et væld af både store og små opgaver

Som lille virksomhed, er det kundernes tilfredshed, vi lever af. Og den lever vi godt af. Vores kunder kommer således igen og igen, når nye opgaver skal løses med et tilfredsstillende resultat.

Vi lægger vægt på, at alt vores arbejde er godt og solidt håndværk. Derfor bruger vi udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter, og den håndværksmæssige kvalitet står vi inde for med vores faglige stolthed.

Få ro i rørerne døgnet rundt!

​VVS Nord giver dig tryghed. Vi er klar til udrykning, hvad enten det er en planlagt opgave eller en akut sag, der kræver hurtig indsats. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit valg af VVS’er.

Læs mere: http://www.vvsnord.dk/