VS Automatic

Sådan sparede vi 500.000 kr. det første år

Med baggrund i en cost-benefit analyse af vores behov for et tidsregistrerings-system kunne vi straks se en stor økonomisk fordel i at benytte MobilOrdre. På bundlinjen ville vi allerede det første år kunne se en besparelse på 500.000,-, og det er endda inklusiv første års “opstarts-vanskeligheder”.

Direktør, Torben Steffensen

Med baggrund i en cost-benefit analyse af vores behov for et tidsregistrerings-system kunne vi straks se en stor økonomisk fordel i at benytte Mobilordre. På bundlinjen ville vi allerede det første år kunne se en besparelse på 500.000,-, og det er endda inklusiv første års “opstarts-vanskeligheder”.

Selvom Mobilordre er meget enkelt at gå til, kræver det altid noget tilvænning for medarbejderne at benytte en smartphone til denne type opgave. Ja, vi skulle jo alle arbejde på en anden måde, hvilket kræver lidt tilvænning. Det kom vi dog meget hurtigt over, da Mobilordre er så enkelt at gå til.

 

De økonomiske fordele, som vi umiddelbart kunne se efter implementeringen af Mobilordre, er opnået primært på en mere effektiv arbejdsgang. Som udgangspunkt er flowet nu: opgave tildeles medarbejder, opgave udføres hos kunde, opgave dokumenteres hos kunde, og faktura sendes.

  • Vi får sendt fakturaen hurtig, og likviditeten belastes dermed mindre. Vi “glemmer” ikke at sende fakturaen.
  • Vi sparer en del kørsel, når opgaverne er planlagt til den enkelte om morgenen. Det gør vi, fordi der via telefonen er kørselsanvisning  og kommentarer, hvis de skal have specielle materialer med fra lageret.
  • Vi er meget fleksible, da det er nemt at planlægge dagen; alle medarbejdere kan følges via webportalen, og skal en opgave flyttes eller en hastesag lægges ind, kan det gøres utrolig hurtigt.

 

Hvem er VS Automatic?

VS-Automatic A/S er en større El-installatør og automationsvirksomhed i Horsens og omegn. VS- Automatic A/S er medlem af TS-GRUPPEN – Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører.

Vi går langt for vores kunder og holder, hvad vi lover. Det gavner hverken dig eller os, hvis valget af el-løsning ikke er tip-top inden installationen. Derfor er det vigtigt, at du får den rette rådgivning inden et køb. Vi giver os god tid til at sætte os ind i din situation, så du får den løsning, du har brug for.

Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for os. Vi har meget tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder. Du kan altid stole på et veludført arbejdet, der virker.

Læs mere: https://vs-automatic.dk