Fremtidens nemmeste digitale løsning til kvalitetssikring

Aldrig har det været lettere at sørge for kvalitetssikring i marken. Kør de tjeklister igennem, der er gemt på opgaven inden du forlader kunden, og på den måde sikrer du dokumenteret kvalitetssikring. Tjeklisterne opsættes nemt i portalen, og løses i marken fx med et simpelt klik på en “ja/nej”-funktion. Det kalder vi hurtig SKS/KLS-kvalitetssikring.

Nemmere og hurtigere kvalitetssikring finder du ikke – den nemmeste på markedet

Det bliver ikke nemmere end bare at trække og slippe, og så har du oprettet en tjekliste – nemt og intuitivt. Vælg mellem forskellige komponenter og funktioner afhængigt af dit indhold, og opsæt en tjekliste, der passer præcis til jeres firma.

Lav dine egne tjeklister og tilpas kvalitetssikringen til opgaven

Opsæt uendelige tjeklister og tilpas dem eventuelt til arbejdsområder eller opgaver typer. Tilkoble de tjeklister, der skal gøre sig gældende på en opgave i MobilOrdre portalen, opsæt dem så medarbejderen i marken mest intuitivt kan krydse tjeklisten af. På den måde sørger I nemt og hurtigt for kvalitetssikring i marken.

 

Fuldfør din kvalitetssikring hurtigere med standard værdier

Har du en tjekliste med mange punkter, som skal igennem, og alle punkter skal være udført og derfor hedde ”ja”, kan den sættes som en standardværdi. På den måde er der måske kun fem punkter som skal udfyldes af medarbejderen selv. I går ikke på kompromis med kvaliteten, men sparer medarbejderen i marken for at trykke ”ja” fx 20 gange på en tjekliste.

 

En tjekliste i en tjekliste

Du læser rigtigt – en tjekliste i en tjekliste. Det er muligt i MobilOrdre at lave en tjekliste, hvor fx første halvdel er løses én gang, og genbruges til flere undertjeklister. Fx hvis der er tale om tjek af en el-tavle med forskellige kredsløb. Selve tjeklisten og kvalitetssikringen af tavlen skal derfor kun laves én gang, og vil så kunne genbruges det til tjek af de yderligere kredsløb. Nemmere og hurtigere bliver det ikke.

Nem SKS/KLS-dokumentation

Sørg for SKS/KLS dokumentation til audits. Med tjeklister kan du nemt sørge for kvalitetssikring af drift, vedligeholdelse, eftersyn, måling og afprøvning. Opsæt de tjeklister, der passer på opgavens formål og spar tid i sidste ende i marken.

 

Gem dokumentation direkte på opgaven, nemt og enkelt

Vi taler om tidsparende opgaveregistrering. Ikke flere mails med billeder, der skal kobles til en bestemt sag eller opgave. Nu kan du registrere og gemme dokumenter, billeder eller anden dokumentation direkte på opgaven, sagen eller kunden. Tag billeder af korrekt udført arbejde eller eventuelle fejl/skader til dokumentation. Fordi alt dokumentationen er gemt på opgaven/sagen/kunden kan du nemt vedhæfte det, når fakturaen skal sendes til kunden.

Prøv MobilOrdre gratis i 30 dage

Alt er samlet ét sted – i MobilOrdre platformen

Når en opgave er klar til fakturering, er der ingen ekstra administrationstid, fordi alt er registreret direkte på opgaven – alle materialer, alt tid, alt dokumentation og alt kvalitetssikring.

 

Vores mission er at lave den nemmeste platform til dig!

Vi vil være den nemmeste mobile platform! Derfor arbejder vi altid på at finde frem til den nemmeste løsning for de forskellige funktioner i MobilOrdre, og vi lytter meget til jeres behov, som kunder.