En mere effektiv hverdag med MobilOrdre

En mere effektiv hverdag med Mobilordre

KVALITETSSIKRING

I Mobilordre er det enkelt at udfylde kvalitetssikring og tilføje dokumentation. Efterfølgende er det hurtig at finde frem igen og printe eller sende som mail.

Mobilordre har hjulpet os til en ISO-certificering, VS-Automatic A/S

STØRRE OVERBLIK

Med Mobilordre er planlægning let og gør dagen til en leg. Når kunden ringer er det lettere at få et hurtigt overblik over opgaverne, så der fra starten er flow i planlægningen. Det gør det muligt at at udøve den bedste service. Der aftales en tid med kunden og aftalen oprettes med det samme, og den tildeles den medarbejder, som har tid og passer bedst til opgaven.

Planlægningskalenderen er et fantastisk værktøj, VVS Nord ApS

OPTIMER DIN VIRKSOMHED

Ved at have overblik over virksomhedens opgaver og arbejdsgange højnes serivceniveauet til slutkunden. Mobilordres app er nem at bruge og et stærkt redskab som styrker kommunikationen i alle led i virksomhedens værdikæde. Samtidig mindskes svind i virksomheden, da der i mobilordre kan laves et favorit  varekartotek og der er, mulighed for at scanne varerne på stedet.

“Vi er gået fra 50 til 70 medarbejder uden flere i administrationen”, VS-Automatic A/S

STYRK SAMARBEJDET I VIRKSOMHEDEN OG TJEN FLERE PENGE

Vi ved det godt. Der skal bruges meget energi på at formidle en forandrings-vision. Derfor gør vi det nemt for virksomheden, at få implementeret mobilordre, som et driftsikkert værktøj.

Det kræver energi og tid at sikre kvaliteten i virksomhedens værdikæde. Mobilordre gør det nemt at vinde kundetilfredshed og gør det nemmere at reducere omkostningerne.

Vi ser på kunder som gaver, vi elsker at pakke ud og servicere. Derfor giver vi vore kunder gaver i form af sikkerhed, tryghed og høj disciplin i den daglige drift, som gør det nemt at tjene penge.