Vittrup Tømrer & Snedker

Mobilordre er en gevinst både på kontoret og i marken.

Mobilordre giver en klar gevinst både for administrationen, men også for de medarbejdere, som er ude ved kunderne. Det giver medarbejdertilfredshed, at der er styr på den del. Der er ingen hos os, der ønsker at gå tilbage til de gamle arbejdssedler.

Direktør, Peter Larsen-Ledet

Hos Vittrup Tømrer og Snedker ApS er planlægningen og styringen af medarbejderne og deres opgaver blevet meget enklere med brugen af Mobilordre. Det er nu simpelt at overskue medarbejderne, hvilke opgaver de er ude på, og hvilke opgaver de skal på efterfølgende via Webportalen.

Mobilordre integrerer til det bagvedliggende økonomisystem hvilket gør, at timeregnskabet, lønnen og faktureringen er meget nemmere at håndtere. Arbejdssedlerne, der før skulle tydes, er heldigvis historie nu pga. Mobilordre.

Faktisk får vi også positive tilkendegivelser fra vores kunder. Det giver tryghed hos dem, at vi har styr på alt lige fra opgaven stilles, til udførelsen, dokumentationen, og til fakturaen sendes.

 

Hvem er Vittrup Tømrer og Snedker ApS

Lige siden Vittrup Tømrer og Snedker startede i 2007, har det været vores klare mål at lave tømrerarbejde i en ensartet høj kvalitet, så vores kunder altid ved, at de kan regne med os. Det sikrer vi ved ikke at tage flere opgaver ind end, at vi kan følge med og sørge for, at vi kan stå inde for alt arbejde, vi leverer.

Peter Larsen-Ledet startede i sin tid startede firmaet. Peter har 22 års erfaring i faget og med rette stolt over at se, at firmaet i dag er vokset til at beskæftige ti mand. Tre tømrersvende, tre lærlinge, tre malere og en arbejdsmand.

Favner bredt
Vi tilbyder alt inden for snedker- og tømrerfaget, men vi er særligt skarpe, når det kommer til renoveringer og totalentrepriser. Vi kan blandt andet klare:
– Isoleringsopgaver med borfri Thermofloc papirisolerin
– Udskiftning af vinduer og døre
– Tilbygning
– Ombygning
– “Fra skrot til slot”-opgaver
– Tagrenovering
– Udbedring af forsikringsskader
– Etablering af træterrasser

Det hele falder i hak
Et vigtigt element i vores arbejde er planlægning. For at sikre et godt flow ved særligt større projekter, gør vi meget for at planlægge arbejdet ned i mindste detalje. På den måde undgår både du og vi spildtid, og det betyder også, at projektet kan stå færdig til tiden.

Læs mere: http://www.vittrupts.dk/